Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Radio Law Videos FAQList
Καλωσήλθες στο blog μου. To kavala-lawyer blog έχει πλέον από 15/12/2017 το domain name http://www.dikigoros-diazygion.gr Ευχαριστώ για την επίσκεψή σου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. - Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια με ενημέρωση γύρω από νομικά ζητήματα. Δες το άρθρο - Κρίση & αναζήτηση διεξόδου από ειδικό δικηγόρο (Video) - Επικοινώνησε μαζί μας μέσω Facebook messenger (μπλε εικονίδιο κάτω δεξιά ή μέσω Skype. Οδηγίες χρήσης μπορείς να βρεις κάνοντας κλικ ΕΔΩ. Η νομική συμβουλή δεν είναι δωρεάν. Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!
Greek legal blog Greek legal blog in english

live-chat,ζήσε την εμπειρίαΤο 90% των επισκεπτών μας επικοινωνούν μαζί μας online. Ζήσε και εσύ αυτή την εμπειρία!
Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο!
Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο, δεν σου δίνουν σημασία κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρείς την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. 'Εχουμε τη λύση στο πρόβλημά σου. Πες το προβλημά σου. Αν αφήσεις το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! "Bring me your problems and I will offer you solutions". Αποκλειστικά και μόνο το blog μου, σου προσφέρει ΑΜΕΣΑ και με ΑΣΦΑΛΕΙΑ:


> 1. ΕΥΚΟΛΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΛΕΞΗ-ΚΛΕΙΔΙ 'Η ΘΕΜΑ: Ψάξε με τόνο στις λέξεις. Βάλε τη λέξη ή φράση - κλειδί (μικρά γράμματα) που ψάχνεις στο γκρί πεδίο (δεξιά) της πάνω μπάρας και μετά πάτησε enter στο πληκτρολόγιό σου (για έρευνα σε όλο το υλικό του blog). Ψάξε τώρα και μέσω Google Search στο blog! Εναλλακτικά κάνε αναζήτηση στο παρακάτω πτυσσόμενο (λευκό) πεδίο αναζήτησης "Επέλεξε Νομικό Θέμα .." ή στη λίστα όλων των αναρτήσεων του blog. Μπορείς ακόμη να κάνεις φωνητική αναζήτηση λέξης ή φράσης.
> 2. ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Στη διάθεσή σου πάνω από 471 άρθρα/κείμενα, 30 videos, 43 podcasts και πλούσιο ενημερωτικό υλικό εντελώς δωρεάν! 'Ηδη πάνω από 560.000 σελίδες του blog προβλήθηκαν και διαβάστηκαν από τους αναγνώστες. Για να βρείς ό,τι ψάχνεις και δεν βρίσκεις αλλού στο διαδίκτυο, χωρίς να χάνεις τον πολύτιμο χρόνο σου. Ενημερώσου με άρθρα, συμβουλές, videos, mp3, νομολογία, νομοθεσία και επίκαιρα νομικά νέα ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ), ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Όλα τα άρθρα στην πλειοψηφία τους έχουν δημοσιευτεί στο τοπικό Τύπο της Καβάλας (ΠΡΩΙΝΗ). Για επιπλέον ενημέρωση ψάξε και στο blog μου dikhgoros-kavala.blogspot.gr Απέκτησε άμεση επικοινωνία και εξειδικευμένη νομική υποστήριξη μέσω ασφαλούς Live Chat!
> 3. ΔΙΑΡΚΗ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αξιοπιστία, ποιοτική ενημέρωση, τεκμηριωμένη γνώμη και σεβασμός στον αναγνώστη. Διαρκής ανανέωση του blog με νέο ενημερωτικό υλικό και προσωπικά άρθρα. Στη διάθεσή μας Μεγάλη Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών για να σε ενημερώνουμε έγκυρα.
> 4. ΑΣΦΑΛΕΣ LIVE CHAT - ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Κάνε ασφαλή συνομιλία μαζί μας μέσω του live chat (κάτω δεξιά). Το live chat είναι αποκλειστικά για βοήθεια αναζήτησης στο blog ή για κλείσιμο ραντεβού για νομική συμβουλή για το θέμα που σας απασχολεί. Για οδηγίες χρήσης και περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ ΕΔΩ. Για οδηγίες online επικοινωνίας μέσω Skype κάντε κλικ ΕΔΩ.
> 5. ΑΡΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: Εξασφαλίσαμε για σένα φιλικότητα του blog 100/100 με τους χρήστες κινητών συσκευών και γρήγορη περιήγηση για καλύτερη και ευχάριστη εμπειρία.| Σεβόμαστε εσένα τον αναγνώστη για αυτό το λόγο προσφέρουμε αυθεντικά ποιοτικά άρθρα και ενημερωτικό υλικό, χωρίς να περιέχεται στο blog καμία απολύτως διαφήμιση.

> ΕΙΔΙΚΟΙ σε υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού και υποθέσεις οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. * Μείνε συντονισμένος μαζί μας!

Νομικά θέματα - Θεματολογία

 


Στείλε φωνητικό μήνυμα voice search Φωνητική Aναζήτηση

27/10/15

Ποια η ουσιαστική διαφορά για τα αυτεπάγγελτα και κατ΄εγκληση διωκόμενα εγκλήματα (video)

*     *Χρόνος ανάγνωσης άρθρου: περίπου 2 λεπτά και 18 δεύτερα

  Η διαφοροποίηση ανάμεσα στα αυτεπάγγελτα από τη μιά πλευρά και κατ΄έγκληση διωκόμενα εγκλήματα από την άλλη είναι ότι στα μεν αυτεπάγγελτα που αποτελούν τον κανόνα η ποινική δίωξη κινείται αυτεπάγγελτα, ύστερα από αναφορά, μήνυση ή άλλη είδηση διάπραξης αξιόποινης πράξης  κατ΄άρθρο 36 Κ.Ποιν Δ.,  στα δε κατ΄εγκληση  εγκλήματα κατ΄ εξαίρεση η ποινική δίωξη κινείται μόνο με έγκληση του παθόντος και μάλιστα μόνο στις περιπτώσεις που ορίζονται  ρητά στο ποινικό κώδικα  ή σε άλλους νόμους κατ΄ άρθρο 50 παρ. 1 Κ.Ποιν.Δ.  Με άλλα λόγια στα κατ΄έγκληση διωκόμενα εγκλήματα εάν δεν θέλει αυτός που αδικήθηκε να ζητήσει την τιμωρία του δράστη η Εισαγγελική αρχή δεν έχει το δικαίωμα να κινήσει την ποινική δίωξη της πράξης. Αν θέλει όμως ο παθών να εγκαλέσει για κατ΄ έγκληση διωκόμενο έγκλημα τότε η έγκληση σύμφωνα με το άρθρο 117 παρ. 1 Π.Κ θα πρέπει να υποβληθεί μέσα σε τρείς μήνες  από τότε που ο παθών έλαβε γνώση  της πράξης που τελέστηκε  και του προσώπου που την τέλεσε ή ενός από τους συμμετόχους της πράξης, διαφορετικά επέρχεται εξάλειψη του αξιόποινου της πράξης.

26/10/15

Τι θα πρέπει να έχεις υπόψιν σου για την Αντιποίηση Αρχής, ώστε να προστατευθείς από επιτήδειους;

* Δημοσιεύτηκε  23/ 10/2015  στην "Πρωϊνή" Εφημερίδα της Καβάλας    
  * Χρόνος ανάγνωσης άρθρου: περίπου 5 λεπτά και 3 δεύτερα

Σήμερα θα μιλήσουμε για το έγκλημα της αντιποίησης αρχής (άρθρο 175 Π.Κ.) που περιλαμβάνεται στο πέμπτο κεφάλαιο του Ειδικού μέρους του Ποινικού Κώδικα με το τίτλο "Προσβολές κατά της πολιτειακής εξουσίας".

ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΗΣ: Αντιποίηση διαπράττει σύμφωνα με το άρθρο 175 Ποινικού Κώδικα: " 1. ‘Οποιος με πρόθεση αντιποιείται την άσκηση κάποιας δημόσιας, δημοτικής ή κοινοτικής υπηρεσίας τιμωρείται με Φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή. 2. Η διάταξη αυτή εφαρμόζεται και για την αντιποίηση της άσκησης δικηγορίας, καθώς επίσης και για την αντιποίηση άσκησης υπηρεσίας λειτουργού της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας Χριστού ή άλλης θρησκείας γνωστής στην Ελλάδα." Πρόκειται για πλημμέλημα, που διώκεται αυτεπάγγελτα.
Το παραπάνω άρθρο θεσπίσθηκε για την προστασία της εσωτερικής πολιτειακής εξουσίας και αποβλέπει στην εξασφάλιση της επιβολής της κρατικής βουλήσεως τόσο από την άποψη της ενεργητικής επιβολής της, όσο και από την άποψη της παθητικής αναγνωρίσεως της.

20/10/15

Τσουχτερά τα πρόστιμα που επιβάλλονται λόγω εκπρόθεσμων δηλώσεων στο Ληξιαρχείο (video)

*  * Χρόνος ανάγνωσης άρθρου: περίπου 2,22 λεπτά  

Ο νόμος  4141/2013 επέφερε σημαντικές αλλαγές στο νόμο 344/1976 περί ληξιαρχικών πράξεων. Δημιουργήθηκε ένα Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Ληξιαρχικών Πράξεων και τηρείται κεντρική βάση δεδομένων, όπου είναι συνδεδεμένοι ορισμένοι διαπιστευμένοι φορείς του κράτους. Στο σύστημα αυτό επιτρέπεται η είσοδος μόνο διαπιστευμένων χρηστών μέσω κωδικών πρόσβασης  του Υπουργείου Εσωτερικών. Εδώ καταχωρούνται και επεξεργάζονται όλες τις πληροφορίες που έχουν σχέση με τις ληξιαρχικές πραξεις που εκδίδονται από τα κατά τόπους αρμόδια ληξιαρχεία της χώρας.
Οι ληξιαρχικές πράξεις τυπώνονται αποκλειστικά από το παραπάνω σύστημα και φέρουν χαρακτηριστικό ασφαλείας που παράγεται αυτόματα.

19/10/15

Πότε προκαλείται σκάνδαλο με ακόλαστες πράξεις;

* Δημοσιεύτηκε 17/10/2015  στην "Πρωϊνή" Εφημερίδα της Καβάλας    
     
Στο ερώτημα αυτό δίνει απάντηση ο ποινικός νόμος που προβλέπει ποινές για το δράστη του εν λόγω εγκλήματος σε βαθμό πλημμελήματος. Συγκεκριμένα ο Ποινικός μας Κώδικας στο 19 Κεφάλαιο με το τίτλο "Εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και εγκλήματα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής" περιλαμβάνει το έγκλημα της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις με το άρθρο 353 Π. Κ. που έχει ως εξής:

“1. ‘Οποιος δημόσια επιχειρεί ακόλαστη πράξη και προκαλεί μ` αυτήν σκάνδαλο τιμωρείται με Φυλάκιση μέχρι δύο ετών.
2. ‘Οποιος εν γνώσει προσβάλλει βάναυσα την αιδώ άλλου με ακόλαστη πράξη που ενεργείται ενώπιόν του τιμωρείται με Φυλάκιση μέχρι έξι μηνών ή με χρηματική ποινή. Αν η πράξη του προηγούμενου εδαφίου ενεργείται ενώπιον προσώπου νεότερου των δεκαπέντε ετών τιμωρείται με Φυλάκιση. Για την ποινική δίωξη των πράξεων αυτής της παραγράφου απαιτείται έγκληση."

15/10/15

LIVE VIDEO CHAT ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ

    Η τεχνολογία στην υπηρεσία της

νομικής επιστήμης13/10/15

Πότε υπάρχει εγκατάλειψη οικογενειακής στέγης (video)

*
(Kείμενο video) - Το άρθρο 1386 Α.Κ. επιβάλλει  αμοιβαία υποχρέωση για συμβίωση των συζύγων, εφόσον η υποχρέωση  αυτή δεν αποτελεί κατάχρηση δικαιώματος. Εγκατάλειψη συζυγικής στέγης έχουμε σε περίπτωση διακοπής συμβίωσης, χωρίς εύλογη αιτία με τη θέληση του ενός ή και των δύο συζύγων. Εδώ θα πρέπει να  υπάρχει το στοιχείο της μονιμότητας και μια οριστική πρόθεση της αθέτησης των  υποχρεώσεων του γάμου.  Απουσίες μικρής διάρκειας δεν μπορούν να θεωρηθούν εγκατάλειψη με πρόθεση οριστικής διάσπασης της συμβίωσης. Γίνεται δεκτό  ότι εύλογη αιτία είναι κάθε υπαίτιο ή ανυπαίτιο γεγονός που αφορά τον ένα ή και τους δύο συζύγους και δικαιολογεί ως αιτία την απομάκρυνση του άλλου από τη συζυγική οικία .  

12/10/15

Είναι έγκυρη η εκούσια αναγνώριση ανηλίκου παιδιού εκτός γάμου από μη βιολογικό πατέρα;


Η εκούσια αναγνώριση ανηλίκου παιδιού εκτός γάμου που γίνεται συμβολαιογραφικά από τον τρίτο άνδρα και όχι το βιολογικό του πατέρα, είναι άκυρη βάσει απαγορευτικών διατάξεων κατά την έννοια του άρθρου 174 Α.Κ. και ειδικότερα της διάταξης του άρθρου 281 ΑΚ, αναλογικά εφαρμοζόμενης, αλλά προσκρούσει και σε εκείνες των άρθρων 2 παρ. 1 και 5 παρ. 1 και 21 παρ. 1 του Συντάγματος. (απαγορευόμενη κατάχρηση του θεσμού υπερβαίνουσα προφανώς τα όρια που επιβάλλουν τα χρηστά ήθη και ο κοινωνικός σκοπός του θεσμού κατ΄άρθρο 281 ΑΚ.). Γίνεται δεκτό ότι στην περίπτωση αυτή ο τρίτος άνδρας ενήργησε κατά κατάχρηση της δυνατότητας να προβεί σε εκούσια αναγνώριση του ως άνω ανήλικου τέκνου, διότι η αναγνώριση αυτή προσκρούει στην βιολογική αλήθεια, στον θεσμό της πατρότητας και της οικογένειας. Συγχρόνως η θεμελίωση -μέσω αυτής της αναγνώρισης -της ως άνω νομικής σχέσης πατρότητας μεταξύ του τρίτου άνδρα και του ανήλικου τέκνου, σε αντίθεση προς τη βιολογική αλήθεια, αποτελεί προσβολή της προσωπικότητας του μη συμπράξαντος στην αναγνώριση ανδρός (βιολογικού πατέρα) και εμφανιζόμενου σε οικογενειακή κατάσταση διαφορετική από εκείνη στην οποία πράγματι βρίσκεται (έστω και αποβιώσαντα). 

6/10/15

Τι πρέπει να γνωρίζεις πριν ξεκινήσεις να πάρεις διαζύγιο? (video)

*
Αγαπητοί φίλες και φίλοι γειά σας.
Σήμερα θα μιλήσω για τις επιλογές που υπάρχουν για αυτόν που αποφάσισε οριστικά και θέλει να πάρει διαζύγιο.

Πρώτο βήμα είναι να δει αν μπορεί να ζητήσει συναινετικό διαζύγιο. Το διαζύγιο αυτό προυποθέτει 1. ότι έχουν περάσει 6 μήνες από τότε που παντρεύτηκε 2. ότι συμφωνεί ο άλλος σύζυγος ή σύζυγος στο συναινετικό διαζύγιο και τέλος 3. ότι συμφωνούν οι σύζυγοι για την επιμέλεια, επικοινωνία των ανηλίκων ή ακόμη και την διατροφή τους. 
Οι συμφωνίες αυτές γίνονται γραπτώς προ της δίκης, υπογράφονται και από τους πληρεξούσιους δικηγόρους. 'Ολα τα διαδικαστικά αναλαμβάνουν οι δικηγόροι ή ο κοινός δικηγόρος που θα τους εκπροσωπήσει στο δικαστήριο, από την υπογραφή των συμφωνιών μέχρι την οριστική λύση του γάμου. 

5/10/15

Πως ρυθμίζεται η γονική μέριμνα ή επιμέλεια του ανηλίκου παιδιού, όταν επέλθει ο χωρισμός των συζύγων - γονέων;

 * Δημοσιεύτηκε  3/ 10/2015  στην "Πρωϊνή" Εφημερίδα της Καβάλας   

Η γονική μέριμνα του ανηλίκου τέκνου περιλαμβάνει την επιμέλεια του προσώπου του (ανατροφή, επίβλεψη, μόρφωση, εκπαίδευση του τέκνου, καθώς και τον προσδιορισμό του τόπου της διαμονής του), επί πλέον δε και την διοίκηση της περιουσίας του και την εκπροσώπηση του τέκνου σε κάθε υπόθεση ή δικαιοπραξία ή δίκη που αφορά το πρόσωπο ή την περιουσία του. Σύμφωνα με το άρθρο 1511 Α.Κ.: " Κάθε απόφαση των γονέων σχετικά με την άσκηση της γονικής μέριμνας πρέπει να αποβλέπει στο συμφέρον του τέκνου. Στο συμφέρον του τέκνου πρέπει να αποβλέπει και η απόφαση του δικαστηρίου, όταν, κατά τις διατάξεις του νόμου, το δικαστήριο αποφασίζει σχετικά με την ανάθεση της γονικής μέριμνας ή με τον τρόπο της άσκησής της. Η απόφαση του δικαστηρίου πρέπει επίσης να σέβεται την ισότητα μεταξύ των γονέων και να μην κάνει διακρίσεις εξαιτίας του φύλου, της φυλής, της γλώσσας, της θρησκείας, των πολιτικών ή όποιων άλλων πεποιθήσεων, της ιθαγένειας, της εθνικής ή κοινωνικής προέλευσης ή της περιουσίας. Ανάλογα με την ωριμότητα του τέκνου πρέπει να ζητείται και να συνεκτιμάται η γνώμη του πριν από κάθε απόφαση σχετική με τη γονική μέριμνα, εφόσον η απόφαση αφορά τα συμφέροντά του."

4/10/15

Εγγραφείτε στην Νέα Mailing List ειδικά για Διαζύγια & Οικογενειακό Δίκαιο


Εγγραφείτε στην Mailing List
Νομική Αρθρογραφία - ενημέρωση
ειδικά για Διαζύγια & Οικογενειακό Δίκαιο
Με την εγκυρότητα και ποιότητα του
http://kavala-lawyer.blogspot.gr


δικηγορος διαζυγιων και οικογενειακών υποθεσεων

* ΑΝ επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) τότε μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα υπόλοιπα σχετικά αποτελέσματα.

☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
"We are here to help you now with faith and integrity"
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com giagkoudakis.dom.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com website- Βιογραφικό - Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

Οδηγίες κατεύθυνσης στο Γραφείο (Χάρτης/Map)

FB Messenger

Κατέβασε Δωρεάν την MOBILE εφαρμογή

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
FREE Μobile application Εφαρμογή για χρήστες κινητών τηλεφώνων (Android). Κατέβασέ την εφαρμογή Download στο κινητό σου ΔΩΡΕΑΝ. Ευκολότερη πλοήγηση του blog μου μέσω κινητού τηλεφώνου - Πληροφορίες και Download εφαρμογής κινητού τηλεφώνου στη δ/νση http://www.appsgeyser.com/1101972
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων). - Όροι Χρήσης του Βlog - Αποποίηση ευθύνης

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com
giagkoudakis.dom.gr

Copyright © 2013-2017
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.


-->