Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Radio Law Videos FAQList
Καλωσήλθες στο blog μου. To kavala-lawyer blog έχει πλέον από 15/12/2017 το domain name http://www.dikigoros-diazygion.gr Ευχαριστώ για την επίσκεψή σου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. - Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια με ενημέρωση γύρω από νομικά ζητήματα. Δες το άρθρο - Κρίση & αναζήτηση διεξόδου από ειδικό δικηγόρο (Video) - Επικοινώνησε μαζί μας μέσω Facebook messenger (μπλε εικονίδιο κάτω δεξιά ή μέσω Skype. Οδηγίες χρήσης μπορείς να βρεις κάνοντας κλικ ΕΔΩ. Η νομική συμβουλή δεν είναι δωρεάν. Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!
Greek legal blog Greek legal blog in english

live-chat,ζήσε την εμπειρίαΤο 90% των επισκεπτών μας επικοινωνούν μαζί μας online. Ζήσε και εσύ αυτή την εμπειρία!
Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο!
Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο, δεν σου δίνουν σημασία κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρείς την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. 'Εχουμε τη λύση στο πρόβλημά σου. Πες το προβλημά σου. Αν αφήσεις το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! "Bring me your problems and I will offer you solutions". Αποκλειστικά και μόνο το blog μου, σου προσφέρει ΑΜΕΣΑ και με ΑΣΦΑΛΕΙΑ:


> 1. ΕΥΚΟΛΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΛΕΞΗ-ΚΛΕΙΔΙ 'Η ΘΕΜΑ: Ψάξε με τόνο στις λέξεις. Βάλε τη λέξη ή φράση - κλειδί (μικρά γράμματα) που ψάχνεις στο γκρί πεδίο (δεξιά) της πάνω μπάρας και μετά πάτησε enter στο πληκτρολόγιό σου (για έρευνα σε όλο το υλικό του blog). Ψάξε τώρα και μέσω Google Search στο blog! Εναλλακτικά κάνε αναζήτηση στο παρακάτω πτυσσόμενο (λευκό) πεδίο αναζήτησης "Επέλεξε Νομικό Θέμα .." ή στη λίστα όλων των αναρτήσεων του blog. Μπορείς ακόμη να κάνεις φωνητική αναζήτηση λέξης ή φράσης.
> 2. ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Στη διάθεσή σου πάνω από 471 άρθρα/κείμενα, 30 videos, 43 podcasts και πλούσιο ενημερωτικό υλικό εντελώς δωρεάν! 'Ηδη πάνω από 560.000 σελίδες του blog προβλήθηκαν και διαβάστηκαν από τους αναγνώστες. Για να βρείς ό,τι ψάχνεις και δεν βρίσκεις αλλού στο διαδίκτυο, χωρίς να χάνεις τον πολύτιμο χρόνο σου. Ενημερώσου με άρθρα, συμβουλές, videos, mp3, νομολογία, νομοθεσία και επίκαιρα νομικά νέα ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ), ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Όλα τα άρθρα στην πλειοψηφία τους έχουν δημοσιευτεί στο τοπικό Τύπο της Καβάλας (ΠΡΩΙΝΗ). Για επιπλέον ενημέρωση ψάξε και στο blog μου dikhgoros-kavala.blogspot.gr Απέκτησε άμεση επικοινωνία και εξειδικευμένη νομική υποστήριξη μέσω ασφαλούς Live Chat!
> 3. ΔΙΑΡΚΗ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αξιοπιστία, ποιοτική ενημέρωση, τεκμηριωμένη γνώμη και σεβασμός στον αναγνώστη. Διαρκής ανανέωση του blog με νέο ενημερωτικό υλικό και προσωπικά άρθρα. Στη διάθεσή μας Μεγάλη Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών για να σε ενημερώνουμε έγκυρα.
> 4. ΑΣΦΑΛΕΣ LIVE CHAT - ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Κάνε ασφαλή συνομιλία μαζί μας μέσω του live chat (κάτω δεξιά). Το live chat είναι αποκλειστικά για βοήθεια αναζήτησης στο blog ή για κλείσιμο ραντεβού για νομική συμβουλή για το θέμα που σας απασχολεί. Για οδηγίες χρήσης και περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ ΕΔΩ. Για οδηγίες online επικοινωνίας μέσω Skype κάντε κλικ ΕΔΩ.
> 5. ΑΡΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: Εξασφαλίσαμε για σένα φιλικότητα του blog 100/100 με τους χρήστες κινητών συσκευών και γρήγορη περιήγηση για καλύτερη και ευχάριστη εμπειρία.| Σεβόμαστε εσένα τον αναγνώστη για αυτό το λόγο προσφέρουμε αυθεντικά ποιοτικά άρθρα και ενημερωτικό υλικό, χωρίς να περιέχεται στο blog καμία απολύτως διαφήμιση.

> ΕΙΔΙΚΟΙ σε υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού και υποθέσεις οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. * Μείνε συντονισμένος μαζί μας!

Νομικά θέματα - Θεματολογία

 


Στείλε φωνητικό μήνυμα voice search Φωνητική Aναζήτηση

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

*

1. Γιατί δημιουργήθηκε το blog;

Το blog μου δημιουργήθηκε από μιά βαθιά εσωτερική ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας την ειδική μου γνώση και την επαγγελματική μου εμπειρία (δικηγορίας) με τη μορφή ενημερωτικού υλικού, όπως νομικά άρθρα δημοσιευμένα στο τοπικό τύπο της Καβάλας, mp3 αρχεία, videos, e-book κ.λ.π.

Το ενημερωτικό υλικό αφορά τα διαζύγια, το οικογενειακό δίκαιο, το ποινικό δίκαιο, το αστικό δίκαιο, το δίκαιο του internet και το ηλεκτρονικό έγκλημα. Ταυτόχρονα η προσφερόμενη ενημέρωση μου δημιουργεί το συναίσθημα προσωπικής ηθικής ικανοποίησης που πηγάζει από την εποικοδομητική αμφίδρομη επικοινωνία με το χρήστη του διαδικτύου (internet).

2.  Σε ποιόν απευθύνεται το ενημερωτικό υλικό του blog μου;

Απευθύνεται σε όλους εκείνους που θέλουν να είναι ενημερωμένοι  γύρω από νομικά θέματα διαζυγίου, οικογενειακού δικαίου, ποινικού δικαίου, αστικού δικαίου και του δικαίου του ίντερνετ. Με τα άρθρα και τις πληροφορίες που παρέχονται με απλό και κατανοητό τρόπο ο επισκέπτης γνωρίζει τι προβλέπει ο νόμος σε κάθε περίπτωση. Δίνονται απαντήσεις σε ερωτήματα με τεκμηριωμένο τρόπο μέσα από το ενημερωτικό υλικό. Τα άρθρα γράφονται με πραγματικό ενδιαφέρον για εκείνον που θέλει υπεύθυνη και ποιοτική ενημέρωση, για εκείνον που έχει ανάγκη ενημέρωσης στο πρόβλημά του και χρειάζεται κατάλληλο δικηγόρο για να βρεί την καλύτερη λύση. 

3. Που μπορεί ο επισκέπτης να αφήσει το σχόλιο και τις παρατηρήσεις του για το blog και τις υπηρεσίες μας;

Αφήστε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας για να βελτιωθεί το blog και να γίνουμε καλύτεροι σε αυτήν την προσπάθεια ενημέρωσης στη σελίδα με το  βιβλίο επισκεπτών (guestbook1)Η γνώμη σας είναι πολύτιμη και απαραίτητη και μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε  με μεγαλύτερη δύναμη. Δείτε μερικά σχόλια σε  προηγούμενο βιβλίο επισκεπτών .

4. H πρόσβαση στα άρθρα και γενικά στο ενημερωτικό υλικό του blog είναι δωρεάν και γιατί;

Ναι είναι απολύτως ΔΩΡΕΑΝ και για ΠΑΝΤΑ. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό το διαδίκτυο να παραμείνει πηγή ποιοτικής ενημέρωσης σε νομικά θέματα εν καιρώ οικονομικής κρίσης, χωρίς καμιά επιβάρυνση. Επίσης ταυτόχρονα οι καλές συστάσεις των επισκεπτών για την προσφερόμενη ποιοτική ενημέρωση, μου δίνουν ιδιαίτερη χαρά και κουράγιο να συνεχίσω δωρεάν την δημιουργία νέου ενημερωτικού υλικού. Βέβαια αυτή η προσπάθεια απαιτεί χρόνο και κόπο. Όσο όμως θα υπάρχει η στήριξη και το ενδιαφέρον σας το blog θα συνεχίζει να υπάρχει και να βελτιώνεται συνεχώς. -  Η νομική συμβουλή όμως σε καμιά περίπτωση δεν είναι δωρεάν,  αφενός διότι ο διαθέσιμος χρόνος μας είναι ελάχιστος και αφετέρου διότι κατά κανόνα απαγορεύεται από τον νόμο η δωρεάν παροχή νομικών υπηρεσιών.

5. Πως μπορώ να βοηθήσω παρέχοντας τις νομικές μου υπηρεσίες;

Ξεκινώντας από τη διαπίστωση ότι ο καλύτερος εντολέας μιάς υπόθεσης είναι ο καλύτερα ενημερωμένος εντολέας ΕΣΤΙΑΖΩ στην όσο δυνατόν καλύτερη - υπεύθυνη ενημέρωση του σχετικά με την υπόθεση και το πρόβλημα που τον βασανίζει. Κάθε υπόθεση καταλαβαίνω ότι είναι διαφορετική και κάθε εντολέας είναι ξεχωριστός και σημαντικός για μένα.
Κατανοούμε όσο το δυνατόν καλύτερα τις ανάγκες του εντολέα και προσφέρουμε εξατομικευμένη λύση προσαρμοσμένη στις ανάγκες του. Βοηθάμε τον εντολέα να πάρει τη σωστή απόφαση για να καλύψει τις ανάγκες του μέσα από την εξειδικευμένη γνώση και πολύχρονη εμπειρία μας. Σκύβουμε πάνω από το πρόβλημα του εντολέα μας και προσφέρουμε τη κατάλληλη λύση για τη συγκεκριμένη ανάγκη του. Στόχος το καλύτερο δυνατό και επωφελές για τον εντολέα μας αποτέλεσμα. Μερικά παραδείγματα:

α. Χρειάζεστε μια υπεύθυνη γνώμη δικηγόρου - νομικού συμβούλου για το τι θα πρέπει να κάνετε σε μια κατάσταση που κινδυνεύουν τα δικαιώματά σας, έναν οδικό χάρτη για να αποφύγετε τις κακοτοπιές και τα απροσδόκητα και να πράξετε τα δέοντα. Είμαι κοντά σας άμεσα και υπεύθυνα να σας κατατοπίσω τι ισχύει τι δεν ισχύει και τι θα είναι το καλύτερο για την περίπτωσή σας και προς όφελός σας.

β. Είστε στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό και χρειάζεστε να ασκήσετε αγωγή, να παρασταθείτε σε αστικό ή ποινικό δικαστήριο ή άλλη δικαστική αρχή ή υπηρεσία και δεν θέλετε να ερημοδικασθείτε ή να δικασθείτε απόντες. Είμαι σε θέση να κάνω υπεύθυνα και άμεσα όλες τις απαραίτητες ενέργειες για  υπεράσπιση και άσκηση όλων των δικαιωμάτων σας.
 Αν θέλεις να μάθεις:
1. τι ισχύει νομικά στην περίπτωσή σου,
2. πως μπορείς να κινηθείς νομικά,
3. τι χρειάζεται να κάνεις,
4. ποια η σχετική διαδικασία που θα ακολουθήσεις και ό,τι άλλο σε απασχολεί έντονα, τότε δεν έχεις παρά να μας ζητήσεις έγκαιρα νομική συμβουλή για να μη χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου.


7.  Τι οφείλει για μια επίσκεψη με ραντεβού στο δικηγορικό γραφείο σας όποιος ενδιαφέρεται να πάρει απάντηση face to face για το θέμα που τον απασχολεί;


Για να μάθετε απλώς ποιά είναι η  αμοιβή μας για επίσκεψη στο δικηγορικό μας γραφείο, κατόπιν ραντεβού, για ερωτήσεις στο θέμα που σας απασχολεί παρακαλώ επικοινωνήστε - χωρίς καμιά υποχρέωσή σας - στο τηλέφωνο 6945 227120 ή στείλτε σχετικό email αναφέροντας με συντομία και ακρίβεια το ερώτημά σας.  (Δυστυχώς δεν επιτρέπεται από το νόμο η ανακοίνωση δικηγορικών αμοιβών στο site). 


8. Υπάρχει δυνατότητα για online κλείσιμο ραντεβού και online πληρωμή μέσω paypal;


Ναι, έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε online ραντεβού. Αφού προπληρωθεί το ραντεβού, είτε στο γραφείο, είτε με τραπεζική κατάθεση, είτε online μέσω Paypal προχωρούμε άμεσα στην παροχή υπηρεσιών. Δεχόμαστε online πληρωμές μέσω Paypal. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα με Οδηγίες Νομικής Συμβουλής.9. Υπάρχουν όροι χρήσης του blog;

Ναι υπάρχουν οι όροι χρήσης που πρέπει να αναγνώσετε προσεκτικά πριν από τη χρήση του blog μου. Η χρήση του blog  σε κάθε περίπτωση σημαίνει την από μέρους σας ανεπιφύλακτα  αποδοχή των όρων του.

* ΑΝ επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) τότε μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα υπόλοιπα σχετικά αποτελέσματα.

☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
"We are here to help you now with faith and integrity"
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com giagkoudakis.dom.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com website- Βιογραφικό - Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

Οδηγίες κατεύθυνσης στο Γραφείο (Χάρτης/Map)

FB Messenger

Κατέβασε Δωρεάν την MOBILE εφαρμογή

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
FREE Μobile application Εφαρμογή για χρήστες κινητών τηλεφώνων (Android). Κατέβασέ την εφαρμογή Download στο κινητό σου ΔΩΡΕΑΝ. Ευκολότερη πλοήγηση του blog μου μέσω κινητού τηλεφώνου - Πληροφορίες και Download εφαρμογής κινητού τηλεφώνου στη δ/νση http://www.appsgeyser.com/1101972
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων). - Όροι Χρήσης του Βlog - Αποποίηση ευθύνης

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com
giagkoudakis.dom.gr

Copyright © 2013-2017
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.


-->