Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Radio Law Videos FAQList
Καλωσήλθες στο blog μου. To kavala-lawyer blog έχει πλέον από 15/12/2017 το domain name http://www.dikigoros-diazygion.gr Ευχαριστώ για την επίσκεψή σου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. - Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια με ενημέρωση γύρω από νομικά ζητήματα. Δες το άρθρο - Κρίση & αναζήτηση διεξόδου από ειδικό δικηγόρο (Video) - Επικοινώνησε μαζί μας μέσω Facebook messenger (μπλε εικονίδιο κάτω δεξιά ή μέσω Skype. Οδηγίες χρήσης μπορείς να βρεις κάνοντας κλικ ΕΔΩ. Η νομική συμβουλή δεν είναι δωρεάν. Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!
Greek legal blog Greek legal blog in english

live-chat,ζήσε την εμπειρίαΤο 90% των επισκεπτών μας επικοινωνούν μαζί μας online. Ζήσε και εσύ αυτή την εμπειρία!
Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο!
Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο, δεν σου δίνουν σημασία κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρείς την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. 'Εχουμε τη λύση στο πρόβλημά σου. Πες το προβλημά σου. Αν αφήσεις το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! "Bring me your problems and I will offer you solutions". Αποκλειστικά και μόνο το blog μου, σου προσφέρει ΑΜΕΣΑ και με ΑΣΦΑΛΕΙΑ:


> 1. ΕΥΚΟΛΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΛΕΞΗ-ΚΛΕΙΔΙ 'Η ΘΕΜΑ: Ψάξε με τόνο στις λέξεις. Βάλε τη λέξη ή φράση - κλειδί (μικρά γράμματα) που ψάχνεις στο γκρί πεδίο (δεξιά) της πάνω μπάρας και μετά πάτησε enter στο πληκτρολόγιό σου (για έρευνα σε όλο το υλικό του blog). Ψάξε τώρα και μέσω Google Search στο blog! Εναλλακτικά κάνε αναζήτηση στο παρακάτω πτυσσόμενο (λευκό) πεδίο αναζήτησης "Επέλεξε Νομικό Θέμα .." ή στη λίστα όλων των αναρτήσεων του blog. Μπορείς ακόμη να κάνεις φωνητική αναζήτηση λέξης ή φράσης.
> 2. ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Στη διάθεσή σου πάνω από 471 άρθρα/κείμενα, 30 videos, 43 podcasts και πλούσιο ενημερωτικό υλικό εντελώς δωρεάν! 'Ηδη πάνω από 560.000 σελίδες του blog προβλήθηκαν και διαβάστηκαν από τους αναγνώστες. Για να βρείς ό,τι ψάχνεις και δεν βρίσκεις αλλού στο διαδίκτυο, χωρίς να χάνεις τον πολύτιμο χρόνο σου. Ενημερώσου με άρθρα, συμβουλές, videos, mp3, νομολογία, νομοθεσία και επίκαιρα νομικά νέα ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ), ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Όλα τα άρθρα στην πλειοψηφία τους έχουν δημοσιευτεί στο τοπικό Τύπο της Καβάλας (ΠΡΩΙΝΗ). Για επιπλέον ενημέρωση ψάξε και στο blog μου dikhgoros-kavala.blogspot.gr Απέκτησε άμεση επικοινωνία και εξειδικευμένη νομική υποστήριξη μέσω ασφαλούς Live Chat!
> 3. ΔΙΑΡΚΗ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αξιοπιστία, ποιοτική ενημέρωση, τεκμηριωμένη γνώμη και σεβασμός στον αναγνώστη. Διαρκής ανανέωση του blog με νέο ενημερωτικό υλικό και προσωπικά άρθρα. Στη διάθεσή μας Μεγάλη Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών για να σε ενημερώνουμε έγκυρα.
> 4. ΑΣΦΑΛΕΣ LIVE CHAT - ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Κάνε ασφαλή συνομιλία μαζί μας μέσω του live chat (κάτω δεξιά). Το live chat είναι αποκλειστικά για βοήθεια αναζήτησης στο blog ή για κλείσιμο ραντεβού για νομική συμβουλή για το θέμα που σας απασχολεί. Για οδηγίες χρήσης και περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ ΕΔΩ. Για οδηγίες online επικοινωνίας μέσω Skype κάντε κλικ ΕΔΩ.
> 5. ΑΡΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: Εξασφαλίσαμε για σένα φιλικότητα του blog 100/100 με τους χρήστες κινητών συσκευών και γρήγορη περιήγηση για καλύτερη και ευχάριστη εμπειρία.| Σεβόμαστε εσένα τον αναγνώστη για αυτό το λόγο προσφέρουμε αυθεντικά ποιοτικά άρθρα και ενημερωτικό υλικό, χωρίς να περιέχεται στο blog καμία απολύτως διαφήμιση.

> ΕΙΔΙΚΟΙ σε υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού και υποθέσεις οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. * Μείνε συντονισμένος μαζί μας!

Νομικά θέματα - Θεματολογία

 


Στείλε φωνητικό μήνυμα voice search Φωνητική Aναζήτηση

Όροι Χρήσης του Βlog - Αποποίηση ευθύνης

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΜΑΣ ΤΟΠΟΥ, ΟΠΩΣ KAI ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ. 

Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε  προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.

Σχέση εντολέα - Δικηγόρου υφίσταται μόνο κατόπιν προηγούμενης ρητής συμφωνίας και κατόπιν πληρωμής δικηγορικής αμοιβής και όχι με την απλή επίσκεψη σε ένα δικτυακό τόπο (ιστοσελίδα) ή την αποστολή μηνύματος ή ερώτησης με οποιονδήποτε τρόπο στο Δικηγόρο.

Η πρόσβαση και η χρήση του περιεχομένου των πληροφοριών και των προσφερόμενων υπηρεσιών του blog σημαίνει σε κάθε περίπτωση την ανεπιφύλακτη αποδοχή από μέρους σας των όρων χρήσης του site - αποποίησης ευθυνών μας, τους οποίους παρακαλείσθε να αναγνώσετε προσεκτικά, πριν την πραγματοποίηση της επίσκεψής σας. 

Τα άρθρα, podcasts, videos είναι καθαρά και αποκλειστικά μόνο ενημερωτικού χαρακτήρα. Οι τυχόν απαντήσεις και πληροφορίες, που δίνονται σε ερωτήσεις νομικού περιεχομένου - θεματολογίας σε επισκέπτες είναι καθαρά ενημερωτικού χαρακτήρα γενικές και σύντομες και δεν δίδονται με κανένα τρόπο στα πλαίσια επαγγελματικής σχέσης εντολής μεταξύ δικηγόρου - πελάτη χρησιμοποιούνται δε σε κάθε περίπτωση με αποκλειστική ευθύνη του ερωτώμενου επισκέπτη.

Δεν φέρουμε οιαδήποτε απολύτως ευθύνη από τη χρησιμοποίηση των παρεχομένων εντός των ανωτέρω πλαισίων απαντήσεων - πληροφοριών, εν γένει ενημερωτικού υλικού. Η νομοθεσία και η νομολογία αλλάζουν καθημερινά ραγδαία. Τα άρθρα και οι πληροφορίες αναφέρονται στο χρόνο που γράφονται και μπορεί για αυτό το λόγο να μην ανταποκρίνονται στο τι ισχύει  σε μια άλλη χρονική στιγμή.


Για τις υποθέσεις σας είναι απαραίτητο να συμβουλεύεστε το δικηγόρο σας. 'Οσοι δε επισκέπτες κάνουν χρήση του ενημερωτικού αυτού υλικού ή προβαίνουν σε ερωτήσεις νομικής θεματολογίας του ενδιαφέροντός τους αυτομάτως αποδέχονται ρητά και ανεπιφύλακτα την παραπάνω προϋπόθεση - όρο, άνευ άλλης διατυπώσεως.


Η σχέση δικηγόρου - πελάτη και η παροχή νομικής συμβουλής, προϋποθέτει σχετική ρητή συμφωνία και προκαταβολή δικηγορικής αμοιβής. Κατά τα λοιπά ισχύουν συμπληρωματικά οι γενικοί όροι χρήσης του blog μου.  

Δεν παρέχουμε δωρεάν νομική συμβουλή. Όταν μας ζητηθεί νομική συμβουλή επί ορισμένου θέματος με οποιονδήποτε τρόπο, γίνεται προηγούμενη προπληρωμή της δικηγορικής αμοιβής μας για τη νομική συμβουλή κατόπιν προσυννενόησης με τον ενδιαφερόμενο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: 
ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣΟποιοδήποτε περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας ( πχ. κείμενα, εικόνες, γραφικά, αρχεία ήχου, εικόνας  κ.λ.π.) απαγορεύεται να αναπαράγεται, αναδημοσιεύεται ολικώς ή μερικώς. Ειδικότερα, κατ΄εξαίρεση επιτρέπεται η αναδημοσίευση τους μόνον κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας μας και εφόσον στο κάτω μέρος τους γίνεται μνεία της πηγής προέλευσής τους, δηλαδή 

'Αρθρο του Γιώργου Γιαγκουδάκη, Δικηγόρου Καβάλας, 
     giagkoud@yahoo.com

* Ειδικά οι φωτογραφίες (free photos) που προέρχονται  απο www.morguefile.com  ή από αλλού  π.χ. pixabay.com και συνοδεύουν ορισμένα άρθρα  ή είναι στο blog παρέχονται με δωρεάν άδεια χρήσης από τις τοποθεσίες αυτές και γίνεται κάθε φορά μνεία της πηγής τους. 

Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε παρομοίως:


1. για τυχόν υπάρχοντα σφάλματα ή παραλείψεις του διαδικτυακού blog μας, επιφυλασόμεθα δε του δικαιώματος της αποκλειστικής διακριτικής ευχέρειάς μας να προβαίνουμε οποτεδήποτε και απροειδοποίητα σε αλλαγές του δικτυακού τόπου ή των υπηρεσιών μας.

2. για τυχόν ζημίες οποιουδήποτε είδους - φύσεως, από οποιουδήποτε είδους επίσκεψη ή χρήση του διαδικτυακού μας τόπου ή των παρεχομένων ενημερωτικών υπηρεσιών και πληροφοριών του.


3. για το περιεχόμενο άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία που μπορεί να προξενηθεί από μία τέτοια πρόσβαση.


4. για τυχόν ζημίες οποιουδήποτε είδους - φύσεως, σχετικά με τη διαθεσιμότητα, τη παροχή ή ανεπάρκεια παροχής υπηρεσιών ή πληροφοριών, την πρόσβασή σας ή την μη ικανότητα πρόσβασης στις υπηρεσίες, ή την δική σας χρήση και στήριξη σε πληροφορίες διαθέσιμες σε αυτές τις υπηρεσίες.


5. για τυχόν ζημίες οποιουδήποτε είδους - φύσεως, σχετικά με εκούσια από μέρους σας δημοσίευση προσωπικών σας στοιχείων ή άλλων ευαίσθητων πληροφοριών. Σε τυχόν περιπτώσεις αυτού του είδους αποδέχεσθε την πλήρη και αποκλειστική σας ευθύνη για τις τυχόν ενδεχόμενες συνέπειες, ακόμη και της περίπτωσης κακοπροαίρετων παρενοχλήσεων από τρίτους. 


6. για τυχόν ζημίες οποιουδήποτε είδους - φύσεως, προερχόμενες εκ του γεγονότος ότι οι πληροφορίες στο  Διαδίκτυο είναι ασφαλείς σε ορισμένο βαθμό, με ενδεχόμενο υποκλοπής ή εσφαλμένης αποστολής τους ή κατά βούληση τρίτου σε άλλη ηλεκτρονική διεύθυνση. 


7. για το ότι ο δικτυακός μας τόπος και οι σελίδες του θα είναι ελεύθερα από ιούς, ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο με βλαπτικές  δυνατότητες για το λειτουργικό σύστημα του προσωπικού υπολογιστή σας. Έχετε την αποκλειστική ευθύνη ως χρήστης να διασφαλίσετε με τη χρήση αντιικού λογισμικού την μη προσβολή και προστασία του προσωπικού υπολογιστή σας και των αρχείων σας από ιούς ή καταστροφικά προγράμματα - εφαρμογές καθώς και την ενδεχόμενη καταπολέμηση κάθε ανιχνευθέντος ιού. Σε κάθε περίπτωση επιβαρύνεστε με το σύνολο των τυχόν δαπανών, για την απαραίτητη συντήρηση, επισκευή ή επιδιόρθωση του υπολογιστή σας και γενικά του συστήματός σας για την επάνοδό του στη προτέρα ομαλή κατάσταση.

Γενικώς την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί  από κακή χρήση των παρεχομένων πληροφοριών φέρει αποκλειστικά ο επισκέπτης. Δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη για οποιασδήποτε μορφής ζημία του επισκέπτη  από τις επιλογές και το περιεχόμενο των ιστοσελίδων που επισκέπτεται και την χρήση τους. 

Πολιτική Προστασίας προσωπικών δεδομένων: 
Δεν προβαίνουμε σε συλλογή προσωπικών στοιχείων επισκεπτών/χρηστών ή 
στοιχείων αναγνώρισης τους ή γενικά επεξεργασία προσωπικών δεδομένων τους. Δεν δημοσιοποιούνται τα προσωπικά στοιχεία τους σε τρίτους. Δεν τηρείται κανένα αρχείο προσωπικών δεδομένων. Σεβόμαστε τα προσωπικά δεδομένα επισκεπτών/χρηστών. Τηρείται το ισχύον δίκαιο (εθνικό και ευρωπαικό) περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και η εχεμύθεια που επιβάλει το δικηγορικό απόρρητο.


Cookies: Τα cookies είναι μικρά αρχεία σε μορφή .txt (κειμένου) τα οποία για διευκόλυνση πρόσβασης στο blog και καλύτερης εμπειρίας του χρήστη αποστέλλονται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή του, σε περίπτωση βέβαια που ο χρήστης έχει επιλέξει να δέχεται cookies Το Google χρησιμοποιεί cookies για την εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών και των σελίδων του και για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση διαφημίσεων και την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σου, χρήση του blog. Με τη χρήση αυτού του blog, ως χρήστης αποδέχεσαι τη χρήση όλων των cookies. Πατήστε στην εμφανιζόμενη στο πάνω μέρος μπάρα το κουμπί ΕΝΤΑΞΕΙ-Χ, για αποδοχή και απομάκρυνση του οριζόντιου λευκού πλαισίου. Διαφορετικά παρακαλώ μην κάνετε χρήση του blog.


Όσοι όροι χρήσης αναφέρονται κάτω από κάθε επιμέρους σελίδα μας λειτουργούν συμπληρωματικά με τους παρόντες όρους και θεωρείται αυτομάτως ότι αποτελούν ενιαίο τμήμα του παρόντος και ισχύουν παράλληλα με αυτούς τους όρους και δεν τους αναιρούν ή τροποποιούν σε καμία περίπτωση.

Γενικά σε κάθε περίπτωση ακόμη και μη αναφερόμενη εδώ, ο κάθε επισκέπτης του δικτυακού μας τόπου τον επισκέπτεται με δική του και μόνο αποκλειστική ευθύνη, αποδεχόμενος αυτομάτως ρητά και ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους - προϋποθέσεις χρήσης, άνευ άλλης διατυπώσεως. 

Οι όροι χρήσης μπορεί να αλλάζουν ή να τροποποιούνται χωρίς καμιά προηγούμενη προειδοποίηση, για το λόγο αυτό θα πρέπει να επισκέπτεστε συχνά αυτή την σελίδα.

Αν δεν συμφωνείτε με όλους ή έναν από τους παραπάνω όρους χρήσης παρακαλώ μη κάνετε σε καμιά περίπτωση χρήση του blog. Ευχαριστώ για την κατανόηση.


Εφαρμοστέο δίκαιο ορίζεται το ελληνικό δίκαιο και αρμόδια κατά τόπο τα δικαστήρια Καβάλας για τυχόν διαφορές με τρίτους, που δεν μπορούν να επιλυθούν φιλικά.

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη στο blog.

Γιώργος Γιαγκουδάκης - George Giagkoudakis

giagkoud@yahoo.com


* ΑΝ επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) τότε μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα υπόλοιπα σχετικά αποτελέσματα.

☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
"We are here to help you now with faith and integrity"
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com giagkoudakis.dom.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com website- Βιογραφικό - Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

Οδηγίες κατεύθυνσης στο Γραφείο (Χάρτης/Map)

FB Messenger

Κατέβασε Δωρεάν την MOBILE εφαρμογή

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
FREE Μobile application Εφαρμογή για χρήστες κινητών τηλεφώνων (Android). Κατέβασέ την εφαρμογή Download στο κινητό σου ΔΩΡΕΑΝ. Ευκολότερη πλοήγηση του blog μου μέσω κινητού τηλεφώνου - Πληροφορίες και Download εφαρμογής κινητού τηλεφώνου στη δ/νση http://www.appsgeyser.com/1101972
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων). - Όροι Χρήσης του Βlog - Αποποίηση ευθύνης

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com
giagkoudakis.dom.gr

Copyright © 2013-2017
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.


-->